Scroll Top

Bijzondere vergaderlocatie in IJsselstein – Utrecht

Unieke vergaderlocatie omringd door groen landschap

Het Zendstation is een bijzondere vergaderlocatie in een groen polderlandschap. Perfect voor zakelijke bijeenkomsten van 2 tot 200 personen. Vroeger was dit de locatie waar  zenders van NOZEMA actief waren. Heel Nederland ontvang radio (Hilversum 1 en 2). De locatie telt een lange geschiedenis in radio en tv. Op dit moment is het Zendstation een tijdelijke vergader en evenementenlocatie waar je terecht kunt voor bijeenkomsten, trainingen en culturele voorstellingen.

Exclusieve vergaderlocatie te midden van groen polderlandschap.

Het Zendstation is een bijzondere vergaderlocatie. Dit komt onder andere door de karakteristieke uitstraling van het gebouw en de ligging. Middenin de polder en omgeven door groen. Deze combinatie zorgt er zeker voor dat je geïnspireerd wordt. Even weg van de vertrouwde bubbel op eigen kantoor en op een andere frequentie nieuwe ideeën ontwikkelen. Waar kan dit nu beter dan middenin de polder? Vraag een offerte aan bij Het Zendstation

Er zijn meerdere zalen te huren om te vergaderen. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om grotere bijeenkomsten, lezingen of evenementen te houden. Hiervoor hebben we twee grote zalen die geschikt zijn voor een groep tot 200 personen. Door de combinatie van grote en kleine zalen, is het Zendstation zeer geschikt om een congres te houden.

Catering en eventmanagement bieden wij u ook graag aan.

locatie met een Rijke historie

Onze inspirerende vergaderlocatie heeft een rijke historie en dat is nog steeds te zien. Het pand is een monumentaal pand dat gerenoveerd wordt in de komende jaren. We zien dat bezoekers vaak geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van onze locatie en daarom geven we rondleidingen aan onze bezoekers.

Alle ruimtes hebben een eigen uitstraling en een eigen verhaal. Ben je benieuwd hoe ons pand er van binnen uitziet? Vraag dan hier een rondleiding aan.

Kenmerken het zendstation

We geven je een beknopt overzicht van wat onze inspirerende vergaderlocatie je te bieden heeft.

  • Centraal gelegen en goed bereikbaar
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Bijeenkomsten van 2 tot 200 personen
  • 2 grote zalen en meerdere kleine zalen (break-out rooms)
  • Bij grotere bijeenkomsten heeft u locatie exclusief voor uzelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op uw evenement

Het Zendstation is een bijzondere vergaderlocatie in een groen polderlandschap.
Bent u benieuwd of dit voor uw vergadering past? Kom eens langs!

inspirerende-vergaderlocatie
inspirerende-vergaderlocatie
Bijzondere vergaderlocatie IJsselstein
Exclusieve vergaderlocatie Utrecht Rijksmonument
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.