Scroll Top

Bruiloft organiseren

Het zendstation – Unieke locatie

Wil je een bruiloft organiseren en ben je nog op zoek naar een locatie? Het Zendstation is een unieke locatie om je bruiloft te organiseren. Het monumentale pand  staat middenin de natuur en geeft je bruiloft een exclusief karakter! Voorheen was het Zendstation het Nozema gebouw, maar tegenwoordig dient het als evenementenlocatie.

Evenementenlocatie

De locatie is een van de belangrijkste dingen als je je bruiloft gaat organiseren. Waar je je bruiloft viert is bepalend voor de sfeer en de beleving van je gasten. Bij het Zendstation worden je gasten op een andere frequentie met elkaar en de omgeving verbonden. De locatie is omgeven door groen en heeft een weids uitzicht over de polder. We bieden ruimte voor 250 personen en je kunt gratis parkeren bij ons op het terrein. De locatie is centraal gelegen en eenvoudig te bereiken met de auto.

Het Zendstation heeft diverse karakteristieke zalen die je kunt gebruiken voor je bruiloft. Daarnaast kun je de locatie exclusief voor jezelf afhuren zodat je ongestoord je bruiloft kunt vieren zonder dat je de locatie moet delen met vreemden. Onze unieke evenementenlocatie biedt eindeloos veel mogelijkheden om je bruiloft te organiseren en je een onvergetelijke dag te bezorgen!

locatie met een Rijke historie

Het oude Nozema gebouw is een unieke locatie met een rijke historie. Je kunt bij ons een rondleiding volgen, ook tijdens je evenement, om een goede indruk te krijgen van het pand. Tijdens deze rondleiding vertellen we je graag over de historie zodat deze levendig blijft. In de aankomende jaren wordt het Zendstation in ere hersteld en zal gerenoveerd worden. Ben je benieuwd hoe ons pand er van binnen uit gaat zien? Vraag dan hier een rondleiding aan.

Kenmerken het zendstation

Het Zendstation biedt verschillende faciliteiten:

  • Centraal gelegen en toch landelijk
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Evenementen van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere evenementen heb je de locatie exclusief voor jezelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op jouw evenement

Ben je benieuwd of deze evenementenlocatie bij jouw evenement past? Kom eens langs!

bruiloft-organiseren
bruiloft-organiseren
bruiloft-organiseren
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.