Scroll Top

Inspirerende vergaderlocatie

Het zendstation – Unieke locatie

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Bij het Zendstation ben je aan het goede adres! Het Zendstation was de locatie waar voorheen zenders van NOZEMA  werden uitgezonden en telt een lange geschiedenis in radio en tv. Op dit moment is het Zendstation een tijdelijke evenementenlocatie waar je terecht kunt voor vergaderingen, bedrijfsfeesten, trainingen en culturele voorstellingen.

Vergaderlocatie

Het Zendstation is een inspirerende vergaderlocatie. Dit komt onder andere door de karakteristieke uitstraling van het gebouw en de ligging. Middenin de polder en omgeven door groen. Deze combinatie zorgt er zeker voor dat je geïnspireerd wordt. Even weg van de vertrouwde locatie op eigen kantoor en op een andere frequentie nieuwe ideeën ontwikkelen. Waar kan dit nu beter dan middenin de polder?

Er zijn meerdere zalen te huren om te vergaderen. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om grotere bijeenkomsten, lezingen of evenementen te houden. Hiervoor hebben we twee grote zalen die geschikt zijn voor een groep tot 250 personen. Door de combinatie van grote en kleine zalen, is het Zendstation uitermate geschikt om een congres te houden.

locatie met een Rijke historie

Onze inspirerende vergaderlocatie heeft een rijke historie en dat is nog steeds te zien. Het pand is een monumentaal pand dat gerenoveerd wordt in de komende jaren. We zien dat bezoekers vaak geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van onze locatie en daarom geven we rondleidingen aan onze bezoekers.

Alle ruimtes hebben een eigen uitstraling en een eigen verhaal. Ben je benieuwd hoe ons pand er van binnen uitziet? Vraag dan hier een rondleiding aan.

Kenmerken het zendstation

We geven je een beknopt overzicht van wat onze inspirerende vergaderlocatie je te bieden heeft.

  • Centraal gelegen en goed bereikbaar
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Bijeenkomsten van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere kleine zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heeft u locatie exclusief voor uzelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op uw evenement

Ben je benieuwd of deze vergaderlocatie bij uw vergadering past? Kom eens langs!

inspirerende-vergaderlocatie
inspirerende-vergaderlocatie
inspirerende-vergaderlocatie
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.