Van keukentafel naar privékantoor

Werkplekken om even niet thuis te werken tijdens de Corona crisis

Als thuiswerken even niet werkt, biedt Het Zendstation in Lopikerkapel de oplossing. Een tijdelijk privékantoor buitenshuis. Vanaf 20 april stelt Het Zendstation geheel kosteloos werkplekken beschikbaar om het langdurig thuiswerken te veraangenamen en zo een steentje bij te dragen in de strijd tegen het Corona virus. 

Ben jij ook klaar met het delen van de keukentafel, het zoeken naar een rustige plek om te bellen of jouw aantekeningen tussen het schoolwerk van de kinderen te vinden. Reserveer dan hier jouw privékantoor voor een dag(deel) en kom ongestoord in ons prachtige Rijksmonument werken. 

Je ontdekt de omgeving en het gebouw en je geniet van het uitzicht over de weilanden. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je laptop en je werk.

De voordelen op een rij

We bieden gratis koffie, WiFi en parkeren en je krijgt een eigen privékantoor. Dus echt Corona-proof. Jouw kantoor is ergonomisch ingericht met een bureaustoel en verstelbaar bureau en alle werkplekken en sanitair worden dagelijks na gebruik schoongemaakt. 

Hoe werkt het

In de boekingsmodule kun je een dag of dagdeel op de datum naar keuze voor jou persoonlijk reserveren. We starten met 10 beschikbare werkplekken, maar bij voldoende animo kunnen we uitbreiden. 

Na reserveren ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox met belangrijke informatie. 

Een dagdeel is van 08.30 tot 12.30 uur of van 13.00 tot 17.00 uur.

Een dag is van 08.30 tot 17.00 uur.

Hieronder kun je een reserveringsverzoek indienen. Je selecteert datum en dag(deel) naar keuze, vult je gegevens in en drukt op reservering versturen. Wij gaan dan zsm aan de slag met je verzoek. Per mail laten we weten of de door jou gekozen datum beschikbaar is. Let op, als je geen mail van ons hebt ontvangen is je werkplek dus nog niet gereserveerd.

Vragen

Heb je vragen? We zitten voor je klaar! Mail naar zend@hetzendstation.nl of bel met 0348-220680

Onze partner

Onze partner Studio Stoer richt de tijdelijke werkplekken in Het Zendstation in. Studio Stoer houdt zich onder andere bezig met (her)inrichten van werkplekken en bijvoorbeeld kantoortuinen. Rekening houdend met akoestiek, ergonomie, design en flexibiliteit en nu dus ook met de 1,5 meter samenleving

Voor meer informatie: studiostoer.nl