Scroll Top

Trouwfeest organiseren

Het zendstation – Unieke locatie

Wil je een trouwfeest organiseren? Vier je trouwfeest bij het Zendstation voor de dag van je leven! Het Zendstation is een monumentaal pand dat middenin de natuur staat. Dit geeft je trouwfeest pas echt karakter.

Evenementenlocatie

Wanneer je je trouwfeest gaat vieren, is de locatie een van de belangrijkste aspecten voor een goede sfeer. Bij het Zendstation heb je gegarandeerd een geslaagd feest met ontzettend veel sfeer. Het monumentale pand heeft een exclusief karakter en de combinatie met de omgeving maakt dit een unieke evenementenlocatie! Door onze diverse zalen zijn er veel mogelijkheden voor jouw trouwfeest. We hebben ruimte voor groepen van maximaal 250 personen. Wanneer je met zo’n grote groep komt heb je de locatie exclusief voor jezelf. Zo kun je ongestoord je trouwfeest vieren met alleen jouw gasten.

Onze evenementenlocatie is eenvoudig te bereiken met de auto. Een groot voordeel van het Zendstation is dat we voldoende parkeerplekken hebben op ons eigen terrein. Hier kunnen je gasten gratis parkeren.

locatie met een Rijke historie

Voordat je je trouwfeest gaat organiseren, wil je natuurlijk eerst een goed beeld krijgen van de locatie waar je dit gaat doen. Daarom kun je bij ons een rondleiding aanvragen. We zullen je tijdens de rondleiding het hele gebouw laten zien en je alle ins en outs vertellen van het Zendstation. Zo blijft de historie levendig en heb jij een goed beeld van de locatie. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de binnenkant van het pand? Vraag hier een rondleiding aan.

Kenmerken het zendstation

Het Zendstation biedt verschillende faciliteiten voor jouw trouwfeest:

  • Centraal gelegen en toch landelijk
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Evenementen van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere evenementen heb je de locatie exclusief voor jezelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op jouw evenement

Ben je benieuwd of deze evenementenlocatie bij jouw evenement past? Kom eens langs!

trouwfeest-organiseren
trouwfeest-organiseren
trouwfeest-organiseren
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.