Scroll Top

Vergaderlocatie Houten

Het zendstation – een exclusieve beleving

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Houten en omstreken? Kom dan vergaderen bij het Zendstation! Dit monumentale pand werd vroeger gebruikt voor het uitzenden van NOZEMA zenders en kent een lange historie in radio en tv. Tegenwoordig is het tijdelijk beschikbaar als unieke locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen en je creativiteit de vrije loop te laten. Wanneer je vergadert bij het Zendstation zijn jij en je collega’s verzekerd van een exclusieve beleving. Ga eens op een andere frequentie de verbinding met elkaar aan en ontdek samen een nieuwe golflengte! 

Vergaderlocatie

Een vergadering buiten de deur brengt veel voordelen met zich mee. Zo zorgt een andere locatie vaak voor inspiratie en nieuwe ideeën. Daarnaast draagt het bij aan de verbondenheid van je team. Het Zendstation bevindt zich middenin de natuur en is omgeven door groen. Deze oase van rust zorgt ervoor dat je effectief kunt vergaderen. Een win-winsituatie dus! Onze locatie is eenvoudig met de auto bereiken en biedt ook voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers. Dit maakt het Zendstation dus zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. We beschikken over verschillende vergaderzalen met een maximale capaciteit van 20 personen. 

locatie met Rijke historie

Wanneer je een vergaderlocatie zoekt in Houten, ben je bij het Zendstation aan het juiste adres. Het rijksmonument beschikt over een karakteristieke uitstraling wat voortkomt uit de bijzondere geschiedenis van het pand. Hier vertellen we je graag meer over tijdens onze rondleiding. Want zo’n mooi verhaal mag natuurlijk niet zomaar verloren gaan! Zo krijgt je vergadering nét dat beetje extra en houden we samen het verhaal levend. Je kunt de rondleiding hier aanvragen.  

Belangrijke kenmerken

Nog niet overtuigd? Wij geven je graag nog een kort overzicht waarom het Zendstation precies is wat je zoekt:

  • Centraal gelegen, omgeven door natuur en goed bereikbaar.
  • Gratis parkeren op ons eigen terrein.
  • Bijeenkomsten vanaf 2 tot 250 personen.
  • 2 grote zalen en meerdere kleine zalen.
  • Bij grotere bijeenkomsten is het mogelijk om de locatie helemaal voor jezelf af te huren. 
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op je bijeenkomst. 

Ben je benieuwd of het Zendstation bij jouw bijeenkomst past? Kom eens langs en kijk naar de mogelijkheden! 

vergaderlocatie-houten
vergaderruimte-utrecht
vergaderlocatie-houten
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.