Scroll Top

Vergaderzaal huren IJsselstein

Het zendstation – een Unieke ervaring

Wil je een vergaderzaal huren in IJsselstein? Kom dan vergaderen bij het Zendstation voor een unieke ervaring! Onze bijzondere locatie staat middenin de polder en is toch centraal gelegen. Het Zendstation is het voormalig Nozema gebouw dat tegenwoordig ook gebruikt wordt voor zakelijke bijeenkomsten. Dit kan een vergadering zijn, maar ook voor congressen en trainingen kun je bij ons terecht. Het gebouw is een rijksmonument met een exclusief karakter dat jouw bijeenkomst net dat beetje extra geeft!

Vergaderzaal

Een vergadering buiten de deur brengt veel voordelen met zich mee. Vergaderen in een andere omgeving brengt vaak inspiratie en nieuwe ideeën. Het Zendstation is een unieke en zeer inspirerende locatie die omgeven is door natuur. Je kunt niet afgeleid worden door allerlei zaken omdat het een rustige omgeving is. Hierdoor kun je effectief vergaderen. Daarnaast kun je tijdens de pauze een frisse neus halen in de prachtige omgeving. Onze locatie is eenvoudig te bereiken met de auto en er zijn voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers. Dit maakt het Zendstation zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Je kunt kiezen uit onze diverse vergaderzalen met een maximale capaciteit van 20 personen.

locatie met Rijke historie

Wanneer je een vergaderzaal wilt huren in IJsselstein is het Zendstation dé perfecte locatie. Centraal gelegen, gratis parkeren, middenin de polder én een locatie met een rijke historie. Het Zendstation heeft een lange geschiedenis in de radio en tv. Deze historie vertellen we je graag tijdens een rondleiding door het pand omdat wij vinden dat de bijzondere geschiedenis nooit verloren mag gaan. Ben je benieuwd naar de historie en hoe het pand eruit ziet? Vraag dan hier een rondleiding aan!

Belangrijke kenmerken

Het Zendstation heeft een aantal belangrijke kenmerken waardoor het een unieke locatie is voor vergaderingen:

  • Centraal gelegen in en goed bereikbaar met de auto
  • Gratis parkeren bij ons op het terrein
  • Bijeenkomsten vanaf 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere kleine sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten kunt u de locatie helemaal voor uzelf afhuren

Ben je benieuwd of deze vergaderzaal in IJsselstein bij jouw vergadering past? Kom eens langs en kijk naar de mogelijkheden!

vergaderzaal-huren-ijsselstein
vergaderzaal-huren-ijsselstein
vergaderzaal-huren-ijsselstein
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.