Scroll Top

Bijeenkomst

Het zendstation – een unieke ervaring

Ben je op zoek naar een locatie waar je een bijeenkomst kunt houden? Of het nu om een zakelijke of om een privé bijeenkomst gaat, je kunt bij het Zendstation diverse ruimtes huren. Het Zendstation biedt je een unieke ervaring en de zalen hebben een exclusief karakter. Voorheen werd het Zendstation gebruikt voor het uitzenden van radio en tv. Tegenwoordig kun je bij ons terecht voor bijeenkomsten zoals vergaderingen, (bedrijfs)feesten, trainingen en andere bijeenkomsten.

De locatie

Wanneer je je bijeenkomst net een beetje extra wilt geven is het Zendstation perfect voor jou! Onze locatie ligt middenin de polder, maar is toch goed bereikbaar met de auto en je kunt bij ons gratis parkeren op het terrein. Het monumentale pand heeft een unieke uitstraling en beschikt over diverse zalen. Er zijn twee grote zalen te huren en meerdere subzalen. Hierdoor is de locatie voor diverse bijeenkomsten in te zetten. Veel van onze ruimtes hebben enorme ramen en bieden een prachtig uitzicht over de polder. In totaal hebben we ruimte voor 250 personen, de vergaderzalen bieden ruimte voor maximaal 20 personen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden omdat we over diverse zalen beschikken.

locatie met Rijke historie

Het Zendstation heeft een rijke historie als voormalig Nozema gebouw. Dit laten we je graag zien tijdens een rondleiding. Deze rondleiding kun je bij je bijeenkomst boeken om je bijeenkomst net dat beetje extra te geven. Daarnaast krijg je door de rondleiding een goede indruk van het gebouw en vertellen we je graag alles over de historie van het pand. Wil je een rondleiding aanvragen? Dat kan hier .

belangrijke kenmerken

Het Zendstation heeft een aantal belangrijke kenmerken waardoor het een unieke locatie is:

  • Centraal gelegen in en goed bereikbaar met de auto
  • Gratis parkeren op ons terrein
  • Bijeenkomsten van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere kleine zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten kunt je de locatie helemaal voor jezelf afhuren

Ben je benieuwd of deze locatie bij jouw bijeenkomst past? Kom eens langs en kijk naar de mogelijkheden!

bijeenkomst
bijeenkomst
bijeenkomst
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.