Tarieven

Corona-proof vergaderen en trainen

Corona-proof bij elkaar komen kan op onze prachtige locatie middenin de polder. In de mooiste ruimtes van het unieke Rijksmonument kun je op een veilige en verantwoorde manier van 2 tot en met 30 personen brainstormen, vergaderen, presenteren en trainingen geven. Op deze bijzondere plek verbind je met elkaar op een andere frequentie. Ervaar de rust van de polder en beleef de prachtige verhalen die horen bij dit gebouw.

Meteen naar de tarieven? Klik hier voor onze brochure.

Faciliteiten

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van 70” tv-schermen en flipovers. We hebben de zalen zo ingedeeld dat ze aan de 1,5 meter norm voldoen waardoor bijeenkomsten veilig kunnen worden uitgevoerd. Verder zijn er ruim voldoende gratis parkeerplekken voor bezoekers. Dit maakt onze locatie zeer geschikt voor corona-proof bijeenkomsten. Tijdens jouw bijeenkomst kun je gebruikmaken van een van onze meeting arrangementen. Daarnaast is er lunch op aanvraag beschikbaar.

Rondleiding

Bij elke bijeenkomst kun je een rondleiding door het gebouw boeken. Tijdens deze rondleiding vertellen we je graag alles over de geschiedenis van het monumentale pand en de functie die het voorheen heeft gehad. Een rondleiding duurt ongeveer 45 minuten.

Zalen en tarieven

Voor een overzicht van de beschikbare ruimtes en de tarieven kun je hier de brochure downloaden.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze corona-proof ruimtes? Kom dan Het Zendstation ontdekken en zelf de energie van deze locatie voelen.

Voor meer informatie en reserveringen bel je naar 0348-220680 of mail je naar zend@hetzendstation.nl

We kijken uit naar jouw komst!

corona-proof-vergaderzalen
corona-proof-vergaderzalen
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.