Scroll Top

Ruimtes

ontdek onze ruimtes
Het Zendstation is tijdelijk beschikbaar als unieke locatie voor jouw evenement. Of dat nu een congres, bedrijfsfeest, workshop, training of culturele voorstelling is. Met de diverse ruimtes zijn er tal van mogelijkheden. Eén ding is zeker: op deze locatie bied je jouw gasten een exclusieve beleving. Laat ze op een andere frequentie met zichzelf, elkaar en de omgeving verbinden. En ontdek samen een nieuwe golflengte. 

MACHINEKAMER

De Machinekamer is met een goede akoestiek en een oppervlakte van 380m2 zeer geschikt voor congressen, trainingen, bedrijfsfeesten of culturele voorstellingen. Voor speciale gasten biedt het balkon van de Machinekamer een unieke beleving.

380m2 met rondom balkon
Capaciteit: tot 250 personen

ZENDERZAAL

Hoge plafonds én ramen, 180m2 aan vrije ruimte. Een fantastische ruimte op de bovenste verdieping van het Zendstation: De Zenderzaal. Heeft jouw bijeenkomst meerdere golflengtes, samen met De Machinekamer of één van de andere zalen vind je de beste combinatie. 

Deze voormalige controlekamer wordt nu veel gebruikt voor trainingen, als plenaire ruimte of voor vergaderingen voor wat grotere gezelschappen.

200m2 vol mogelijkheden
Capaciteit: tot 200 personen

Gerbrandyzaal

Geniet van het vrije uitzicht over de polder door de kenmerkende raampartij van de Gerbrandyzaal. De voormalige ontvangstkamer van het gebouw waar de Raad van Beheer vroeger vergaderde. Een prettige en lichte ruimte voor kleinere bijeenkomsten, workshops, trainingen en als subzaal voor een congres. 

50m2 | Capaciteit: tot 50 personen

Kelder

Een industrieel en rauw karakter, daar waar de oorsprong van het gebouw zich bevindt. Wil jij met jouw event aandacht geven aan het ontstaan, de oorsprong, het creatieve proces. 

Ontdek De Kelder van Het Zendstation en laat jouw expositie of event deze ruimte verlichten. 

Capaciteit: tot 75 personen

Vergaderzalen

Bij elkaar komen op een andere frequentie, samen een golflengte vinden om te groeien, nieuwe ideeën te ontwikkelen of verder te programmeren. Ook voor kleinere gezelschappen heeft Het Zendstation genoeg ruimte.

Diverse afmetingen
Capaciteit : 4-20 personen

bunker

Stap de Bunker binnen en je waant je direct in de jaren ’70. De geur en de verschillende kleinere ruimtes, allemaal met een eigen kenmerkende uitstraling, nemen je mee terug in die tijd. Een bijzondere locatie voor tentoonstellingen en exposities. Ook een uniek decor voor foto- en filmopnames.

 

Wordt jouw bijeenkomst het nieuwe hoofdstuk in de historie van Het Zendstation? Neem contact op of vraag hiernaast een vrijblijvende offerte aan.