Zalen

ontdek onze zalen

Het Zendstation is tijdelijk beschikbaar als unieke locatie voor jouw evenement. Of dat nu een congres, bedrijfsfeest, workshop, training of culturele voorstelling is. Met de diverse ruimtes zijn er tal van mogelijkheden. Eén ding is zeker: op deze locatie bied je jouw gasten een exclusieve beleving. Laat ze op een andere frequentie met zichzelf, elkaar en de omgeving verbinden. En ontdek samen een nieuwe golflengte.

KANTINE

De Kantine is met een goede akoestiek en een oppervlakte van 380m2 zeer geschikt voor congressen, bedrijfsfeesten of culturele voorstellingen. Voor speciale gasten biedt het balkon van De Kantine een unieke beleving.

380m2 met rondom balkon
Capaciteit: tot 250 personen

ZENDERZAAL

Hoge plafonds én ramen, 200m2 aan vrije ruimte. Een fantastische ruimte op de bovenste verdieping van het Zendstation: De Zenderzaal. Heeft jouw bijeenkomst meerdere golflengtes, samen met De Kantine of één van de andere zalen vind je de beste combinatie. 

200m2 vol mogelijkheden
Capaciteit: tot 200 personen

Gerbrandyzaal

Geniet van het vrije uitzicht over de polder door de kenmerkende raampartij van de Gerbrandyzaal. Een prettige en lichte ruimte voor kleinere bijeenkomsten, workshops, trainingen en als subzaal voor een congres. 

50m2 | Capaciteit: tot 50 personen

Kelder

Een industrieel en rauw karakter, daar waar de oorsprong van het gebouw zich bevindt. Wil jij met jouw event aandacht geven aan het ontstaan, de oorsprong, het creatieve proces. 

Ontdek De Kelder van Het Zendstation en laat jouw expositie of event deze ruimte verlichten. 

Capaciteit: tot 75 personen

ANNE-WIL BLANKERS THEATER

Al meer dan 55 jaar staat Anne Wil Blankers op podia van alle Nederlandse theaters. Nu heeft ze haar eigen kleine theater in Het Zendstation waar ze zelf kleinschalige voorstellingen geeft of organiseert voor anderen.

60m2 | Capaciteit: tot 60 personen

Vergaderzalen

Bij elkaar komen op een andere frequentie, samen een golflengte vinden om te groeien, nieuwe ideeën te ontwikkelen of verder te programmeren. Het Zendstation heeft vele vergaderzalen tot 20 personen. 

Diverse afmetingen
Capaciteit : 4-20 personen

bunker

Stap de Bunker binnen en je waant je direct in de jaren ’60. De geur en de verschillende kleinere ruimtes, allemaal met een eigen kenmerkende uitstraling, nemen je mee terug in die tijd. Een bijzondere locatie voor tentoonstellingen en exposities. En door de rauwe sfeer ook een uniek decor voor foto- en filmopnames.

 

Wordt jouw bijeenkomst het nieuwe hoofdstuk in de historie van Het Zendstation? Neem contact op of lees alvast meer informatie in onze brochure.