Scroll Top

Contactpagina

maak kennis met het zendstation

Dit gebouw is misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland en nog maar weinig mensen en bedrijven hebben het ontdekt. Wil je jouw gasten een unieke beleving geven tijdens hun vergadering, training of evenement? Dan kan Het Zendstation daar misschien wel bij helpen.

Voel de energie van deze locatie en bewonder vanaf het dak van de bunker het weidse uitzicht over het polderlandschap.

De koffie staat klaar. Wij nemen graag de tijd voor je. 

  parkeren

  Het Zendstation heeft 200 parkeerplaatsen op eigen terrein. Parkeren voor gasten is gratis. 

  bereikbaarheid

  Het Zendstation ligt vlak langs de A2 en is met de auto heel goed bereikbaar. 

  Vanuit zuidelijke richting

  Neem afrit 9 – Nieuwegein, bovenaan de afrit linksaf. Bij het volgende stoplicht rechtdoor en dan bij de rotonde rechtsaf. Vervolgens gaat u bij het stoplicht links en aan het einde van de straat vervolgt u de route naar links om op de Biezendijk te komen. Onder het viaduct door waarbij u de imposante Gerbrandy Toren aan uw linkerhand krijgt. Vervolgens ligt aan uw rechterhand verscholen tussen het groen Het Zendstation. Even verderop bevindt zich de toegangsweg. 

  Vanuit noordelijke richting

  Neem afrit 9 – Nieuwegein en ga bovenaan de afrit linksaf. Sla op de eerste rotonde rechtsaf, bij het eerst volgende stoplicht gaat u links en aan het einde van de straat vervolgt u de route naar links om op de Biezendijk te komen. Voorbij de Gerbrandy Toren gaat u rechtsaf de toegangsweg op richting Het Zendstation.