Scroll Top

Culturele evenementen

Het zendstation – Unieke locatie

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie voor culturele evenementen? Neem dan eens een kijkje bij het Zendstation. Het voormalige Nozema gebouw wordt tegenwoordig gebruikt als evenementenlocatie voor culturele en zakelijke evenementen. Een evenement bij het Zendstation is een unieke ervaring!

Culturele Evenementenlocatie

Het Zendstation is een monumentaal pand met een lange geschiedenis in het uitzenden van radio en tv. Dat is ook nog steeds terug te zien in het interieur en daarom is het dat het Zendstation zo’n exclusief karakter heeft en je een unieke ervaring zult beleven. Er zijn twee grote zalen en diverse kleine zalen dus u heeft genoeg keuze om uw culturele evenement vorm te geven. In totaal bieden we ruimte aan groepen tot 250 personen. Wanneer je met zo’n grote groep bent krijg je de locatie exclusief voor jezelf.

Door de centrale ligging in het midden van het land en de gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein is het Zendstation uitermate geschikt voor culturele evenementen. Daarnaast is het ook een zeer inspirerende locatie omdat het in de polder ligt en je een weids uitzicht hebt.

locatie met een Rijke historie

Tijdens een cultureel evenement kun je een rondleiding bij boeken. Zo kun je de rijke historie van het pand zien en we vertellen je er ook nog alles over. Zo blijft de rijke historie toch een beetje levendig. Ben je al benieuwd hoe het Zendstation er van binnen uit ziet? Vraag dan hier een rondleiding aan.

Kenmerken het zendstation

Het Zendstation heeft je veel te bieden tijdens een cultureel evenement:

  • Centraal gelegen in het land
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Gratis WiFi
  • Bijeenkomsten van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heb je de locatie exclusief voor jezelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op jouw evenement

Ben je benieuwd of deze evenementenlocatie bij jouw evenement past? Kom eens langs!

culturele-evenementen
culturele-evenementen
culturele-evenementen
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.