Scroll Top

Evenementenlocatie

Het zendstation – Unieke locatie

Het Zendstation is een tijdelijke evenementenlocatie. Dit unieke gebouw wordt gekenmerkt door een lange geschiedenis in radio en tv.  Als tijdelijke evenementenlocatie geeft dit rijksmonument bijeenkomsten een uniek en exclusief karakter. Of dat nu een evenement, bedrijfsfeest, congres, culturele voorstelling, vergadering of training is.

Evenementenlocatie

Bied gasten een exclusieve beleving en laat ze op een andere frequentie met zichzelf, elkaar en de omgeving verbinden. Het zendstation ligt op een prachtig rustige omgeving en kan tot 250 personen huisvesten. Zowel in het gebouw als qua parkeerplaatsen. Deze unieke evenementenlocatie biedt eindeloos veel mogelijkheden!

Het Zendstation bezit meerdere karakteristieke zalen. Waaronder twee grote zalen voor lezingen en bijeenkomsten. Verder zijn er verschillende kleinere zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen of meetings. Deze combinatie maakt dat het gebouw ook perfect inzetbaar is voor bijvoorbeeld een congres.

locatie met een Rijke historie

Naast de fijne ligging bied het Zendstation haar bezoekers een beleving. Vaak lopen mensen tussen de bedrijven door een rondje over het terrein. Ook is het mogelijk om een rondleiding te reserveren met uitleg over de rijke geschiedenis van het pand. Dit geeft de evenementen bij ons op locatie net dat beetje extra.

Het monumentale gedeelte van het Het Zendstation blijft in ere hersteld en zal naar verwachting de komende jaren verder gerenoveerd gaan worden. Benieuwd hoe ons pand er van binnen uit ziet? Vraag dan hier een rondleiding aan.

Kenmerken het zendstation

Wat heeft Het Zendstation u allemaal te bieden:

  • Centraal gelegen in het land
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Bijeenkomsten van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heeft u locatie exclusief voor uzelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op uw evenement

Ben je benieuwd of deze evenementenlocatie bij uw evenement past? Kom eens langs!

Evenementenlocatie Het Zendstation
Interieur evenementenlocatie Het Zendstation
Grote zaal verhuur inhuur evenementenlocatie
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.