Scroll Top

Huur vergaderruimte

Het zendstation – Unieke vergaderruimtes

Ben je op zoek naar een unieke vergaderruimte? Huur dan een vergaderruimte bij het Zendstation! Wij bieden diverse ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, congressen en trainingen. Voorheen werd het Zendstation gebruikt voor het uitzenden van Nozema zenders en heeft een lange geschiedenis en radio en tv. Tegenwoordig wordt het Zendstation gebruikt als evenementen locatie.

Vergaderruimte

Wanneer je een vergaderruimte wilt huren bij het Zendstation heb je keuze uit diverse zalen. Vergaderen op een externe locatie zorgt ervoor dat je creatiever bent en meer inspiratie hebt. De omgeving van het Zendstation stimuleert dit alleen maar meer omdat je bij ons middenin de natuur zit. Onze ruimtes bieden een weids uitzicht over de polder wat zeer rustgevend werkt. Ondanks dat je middenin de polder zit, is het Zendstation centraal gelegen en eenvoudig te bereiken met de auto. Je kunt bij ons gratis op het terrein parkeren omdat we genoeg parkeerplekken hebben voor bezoekers. Deze combinatie maakt het Zendstation zeer geschikt voor een vergadering of andere zakelijke bijeenkomsten. De vergaderruimtes die wij hebben bieden ruimte voor maximaal 20 personen.

locatie met Rijke historie

Huur een vergaderruimte in ons karakteristieke en monumentale pand en je bent verzekerd van een unieke ervaring. Je kunt bij ons een rondleiding door het pand bij boeken om uw bijeenkomst net dat beetje extra te geven. Door rondleidingen te geven houden we de rijke historie van het Zendstation levendig. Ben je benieuwd naar ons pand en hoe het er van binnen uitziet? Vraag hier een rondleiding aan.

Kenmerken het zendstation

We geven je graag een kort overzicht van de faciliteiten van onze vergaderruimtes:

  • Centraal gelegen, omgeven door natuur en goed bereikbaar met de auto
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Vergaderingen van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere kleine zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heb je de locatie helemaal voor jezelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op je bijeenkomst

Ben je benieuwd of een van onze vergaderruimtes bij jouw vergadering past? Kom eens langs en ontdek het zelf!

huur-vergaderruimte
huur-vergaderruimte
huur-vergaderruimte
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.