Inspirerende vergaderruimte

Het zendstation – Unieke locatie

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderruimte? Wanneer u op een andere locatie vergaderd en iedereen op een andere plek is dan de vertrouwde vergaderruimte, kan dit ontzettend inspirerend werken. Het Zendstation is een inspirerende locatie  middenin de polder met verschillende vergaderruimtes. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor bedrijfsfeesten, congressen, trainingen en culturele voorstellingen.

Inspirerende Vergaderruimte

Van oorsprong was het Zendstation de locatie waar zenders van NOZEMA werden uitgezonden. We hebben een lange geschiedenis in radio en tv. Tegenwoordig wordt het Zendstation ook tijdelijk gebruikt als evenementen locatie. U kunt bij ons terecht voor verschillende bedrijfsevenementen. U hebt bij ons een ruime keuze uit diverse vergaderruimtes die allemaal hun eigen karakteristieke uitstraling hebben. Daarnaast hebben alle ruimtes uitzicht over de polder. Waar kunt u nu beter nieuwe ideeën ontwikkelen dan op zo’n inspirerende locatie middenin de polder?

Onze locatie is niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar ook voor grotere evenementen of bijeenkomsten. Hiervoor hebben we twee grote zalen beschikbaar die allebei ruimte bieden tot 250 personen. Door de combinatie van deze grote zalen met de kleinere vergaderzalen is het Zendstation ook zeer geschikt om een congres te houden.

locatie met een Rijke historie

Het Zendstation heeft een rijke geschiedenis en dat is ook vandaag de dag nog te zien. Het is een monumentaal pand dat in de komende jaren gerenoveerd gaat worden. Wanneer u bij ons een bijeenkomst hebt kunt u bij ons een rondleiding aanvragen. We vertellen u graag alles over de geschiedenis van onze locatie. Bent u geïnteresseerd in een rondleiding?  Vraag deze dan hier aan.

Kenmerken het zendstation

Wij geven u een kort overzicht van wat onze inspirerende vergaderruimte te bieden heeft:

  • Centraal gelegen en goed bereikbaar
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Bijeenkomsten van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere kleine zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heeft u locatie exclusief voor uzelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op uw evenement

Bent u benieuwd of deze vergaderruimte bij uw vergadering past? Kom eens langs!

inspirerende-vergaderruimte
inspirerende-vergaderruimte
inspirerende-vergaderruimte
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.