Scroll Top

Origineel personeelsfeest

Het zendstation – Unieke locatie

Wil je een origineel personeelsfeest organiseren? Vier dan je personeelsfeest bij het Zendstation! Dit is een unieke locatie voor culturele evenementen en zakelijke evenementen. Denk bijvoorbeeld aan personeelsfeesten, vergaderingen, voorstellingen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Evenementenlocatie

Vroeger werd het Zendstation gebruikt als Nozema gebouw waar radio en tv werd uitgezonden. Tegenwoordig wordt het Zendstation beschikbaar gesteld als evenementenlocatie waar onder andere je een origineel personeelsfeest kunt organiseren. Deze locatie heeft een exclusief karakter omdat het een monumentaal pand is en in het interieur zijn er oude elementen zichtbaar. Er zijn 2 grote zalen en meerdere kleine zalen. In totaal heeft het Zendstation een capaciteit van 250 personen. Wanneer je met zo’n aantal bij ons komt krijg je de locatie exclusief voor jezelf. We hebben voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein en dit is geheel gratis. Het Zendstation ligt in de polder en tussen de weilanden, maar wel centraal in het midden van het land. Het is eenvoudig te bereiken met de auto.

locatie met een Rijke historie

Wat het Zendstation bijzonder maakt is de rijke historie van het pand. Hier zul je een unieke beleving hebben wanneer je een origineel personeelsfeest wilt neerzetten. Ben je benieuwd hoe het pand er van binnen uitziet? Vraag dan hier  een rondleiding aan.

Kenmerken het zendstation

Het Zendstation heeft diverse faciliteiten:

  • Centraal gelegen in het land
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Bijeenkomsten van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heb je de locatie exclusief voor jezelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op je evenement

Ben je benieuwd of deze evenementenlocatie bij jouw evenement past? Kom eens langs!

origineel-personeelsfeest
origineel-personeelsfeest
origineel-personeelsfeest
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.