Scroll Top

Personeelsfeest organiseren

Het zendstation – Unieke locatie

Ga je een personeelsfeest organiseren en ben je nog op zoek naar een locatie? Het Zendstation is een unieke locatie voor zakelijke en culturele evenementen. Het monumentale pand staat middenin de polder en geeft je personeelsfeest een exclusief karakter.

Evenementenlocatie

Zet Zendstation is het voormalig Nozema gebouw waar radio en tv-zenders werden uitgezonden. Tegenwoordig is onze locatie beschikbaar als evenementen locatie waar je een personeelsfeest kunt organiseren. Daarnaast is het mogelijk om zakelijke bijeenkomsten te houden zoals vergaderingen en congressen of culturele bijeenkomsten zoals een voorstelling. We hebben twee grote zalen en meerdere kleine zalen. In totaal biedt onze locatie ruimte voor groepen tot 250 personen. Wanneer je met een grote groep komt heb je de locatie exclusief voor jezelf. Er is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Ondanks dat het Zendstation tussen de weilanden ligt, is het centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met de auto.

locatie met een Rijke historie

Wat het Zendstation zo bijzonder maakt is dat de locatie een monumentaal pand is met een rijke historie waardoor het een unieke beleving is om hier een evenement te geven. De historie vertellen we je graag tijdens een rondleiding door het gebouw. Dit doen we om de rijke historie levendig te houden. Ben je benieuwd hoe het Zendstation er van binnen uitziet? Vraag hier een rondleiding aan.

Kenmerken het zendstation

Het Zendstation heeft verschillende faciliteiten:

  • Centraal gelegen in het land
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Bijeenkomsten van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heb je de locatie exclusief voor jezelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op je evenement

Ben je benieuwd of deze evenementenlocatie bij jouw evenement past? Kom eens langs!

personeelsfeest-organiseren
personeelsfeest-organiseren
personeelsfeest-organiseren
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.