Coronaproof privekantoor

Coronaproof privekantoor

Als thuiswerken even niet werkt, biedt Het Zendstation de oplossing; een tijdelijk privékantoor buitenshuis.  Reserveer hier jouw privékantoor voor één of meerdere dagen en kom ongestoord werken in ons prachtige Rijksmonument.

Een kantoor voor 1 persoon is te reserveren voor €15,- per dag. Koffie/thee, WiFi en parkeren is bij de prijs inbegrepen. Er is ook een tweepersoons kantoor beschikbaar. Dit is de Hilversum 1 en deze is ingericht met 2 werkplekken. Dit kantoor is te reserveren voor €25,- per dag.

Reserveren gaat als volgt:

  • Maak hieronder een keuze voor een kantoor. Bij de afbeeldingen vind je een plattegrond waarop alle kantoren staan weergegeven. De koffiepantry zit tussen de twee verdiepingen in.
  • Je kunt per reservering één kantoor selecteren. Er zijn 9 eenpersoons kantoren en 1 tweepersoons kantoor. De eenpersoons kantoren zijn: IJsselstein, FM, Zendmast, Antenne, PTT, Nozema, Lopik, Gerbrandy en Middengolf. Het tweepersoonskantoor is de Hilversum 1. Voor een indeling van de kantoren, kijk op de plattegrond tussen de foto’s.
  • Maak een keuze uit één of meerdere data.
  • Je reserveert per hele dag van 08:30 tot 17:00 uur
  • Beschikbaar van maandag t/m vrijdag. Op sommige data is Het Zendstation gesloten, deze data zijn geblokkeerd in de boekingsmodule.
  • Betalen kan direct via iDeal of Creditcard. Na de betaling ontvang je de bevestiging met instructies in je mailbox.
  • Wil je voor een langere periode een kantoor huren en op factuur betalen dan is dat mogelijk. Neem hiervoor contact op met zend@hetzendstation.nl of bel met 0348-220680. Ook voor andere vragen zitten we voor je klaar!

Download de plattegrond

Let op! Selecteer minimaal 1 dag.
Loading...