Coronaproof privekantoor

Coronaproof privekantoor

Let op! Selecteer minimaal 1 dag.
Loading...

 

Let op: in verband met vakantie is Het Zendstation van 22 juli tot en met 15 augustus gesloten. Vanaf 16 augustus is het weer mogelijk om privékantoren te huren.

Als thuiswerken even niet werkt, biedt Het Zendstation de oplossing; een tijdelijk privékantoor buitenshuis.  Reserveer hier jouw privékantoor voor één of meerdere dagen en kom ongestoord werken in ons prachtige Rijksmonument.

Een kantoor voor 1 persoon is te reserveren voor €15,- per dag. Koffie/thee, WiFi en parkeren is bij de prijs inbegrepen. Er is ook een tweepersoons kantoor beschikbaar. Dit is de Hilversum 1 en deze is ingericht met 2 werkplekken. Dit kantoor is te reserveren voor €25,- per dag.

Reserveren gaat als volgt:

  • Maak hieronder een keuze voor een kantoor. Bij de afbeeldingen vind je een plattegrond waarop alle kantoren staan weergegeven. De koffiepantry zit tussen de twee verdiepingen in.
  • Je kunt per reservering één kantoor selecteren. Er zijn 9 eenpersoons kantoren en 1 tweepersoons kantoor. De eenpersoons kantoren zijn: IJsselstein, FM, Zendmast, Antenne, PTT, Stereo, Lopik, Frequentie en Middengolf. Het tweepersoonskantoor is de Hilversum 1. Voor een indeling van de kantoren, kijk op de plattegrond tussen de foto’s.
  • Let op: het keuzemenu staat standaard ingesteld op het kantoor ‘Hilversum 1’. Daardoor kan het lijken dat alle kantoren geboekt zijn op die datum, echter hoeft dit niet zo te zijn. Kies een ander kantoor en de kans is groot dat deze nog wel te boeken valt op de door jou gekozen datum.
  • Maak een keuze uit één of meerdere data.
  • Je reserveert per hele dag van 08:30 tot 17:00 uur
  • Beschikbaar van maandag t/m vrijdag. Op sommige data is Het Zendstation gesloten, deze data zijn geblokkeerd in de boekingsmodule.
  • Betalen kan direct via iDeal of Creditcard. Na de betaling ontvang je de bevestiging met instructies in je mailbox.
  • Wil je voor een langere periode een kantoor huren en op factuur betalen dan is dat mogelijk. Neem hiervoor contact op met zend@hetzendstation.nl of bel met 0348-220680. Ook voor andere vragen zitten we voor je klaar!

Download de plattegrond

Let op! Selecteer minimaal 1 dag.
Loading...