Scroll Top

Unieke evenementen locatie

Het zendstation – Unieke locatie

Ben je op zoek naar een unieke evenementen locatie? Dan ben je bij het Zendstation aan het juiste adres! Het Zendstation is een rijksmonument waar voorheen zenders van NOZEMA werden uitgezonden. Het unieke gebouw heeft een lange geschiedenis in radio en tv. Daarnaast is het nu tijdelijk beschikbaar als evenementen locatie. Je kunt bij ons terecht voor allerlei zakelijke bijeenkomsten zoals een evenement, bedrijfsfeest, culturele voorstelling , vergadering of training.

Evenementen locatie

Onze unieke evenementen locatie biedt je de mogelijkheid om op een andere frequentie met elkaar verbonden te worden. Het Zendstation ligt in het midden van het land in een groene en rustige omgeving en biedt ruimte aan 250 personen. Er is veel mogelijk op onze locatie omdat we over verschillende zalen beschikken. Alle zalen hebben een eigen uitstraling en zijn zeer karakteristiek. Daarnaast is er ruim voldoende parkeergelegenheid voor alle bezoekers. Deze combinatie maakt het Zendstation perfect inzetbaar voor zakelijke evenementen.

locatie met een Rijke historie

Deze unieke evenementen locatie is centraal gelegen en daardoor eenvoudig te bereiken met de auto. Niet alleen de ligging maakt het Zendstation zo uniek, maar ook de historie van het pand. Door de karakteristieke uitstraling biedt de locatie bezoekers een bijzondere beleving. Het is bij het Zendstation ook mogelijk om te reserveren voor een rondleiding door het pand. Tijdens deze rondleiding geven we uitleg over de rijke historie. In de komende jaren wordt het monumentale pand in ere hersteld door de renovaties die zullen plaatsvinden. Wil je alvast een kijkje nemen aan de binnenkant van het pand? Vraag dan hier een rondleiding aan.

Kenmerken het zendstation

Het Zendstation is een unieke evenementen locatie, voorzien van verschillende faciliteiten:

  • Centraal gelegen in het midden van het land
  • Gratis parkeren op eigen terrein en een ruime hoeveelheid parkeerplekken
  • Biedt ruimte van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere kleine zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heeft u locatie exclusief voor uzelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op uw evenement

Ben je benieuwd of deze evenementenlocatie bij uw evenement past? Kom eens langs!

unieke-evenementen-locatie
unieke-evenementen-locatie
unieke-evenementen-locatie
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.