Scroll Top

Unieke vergaderlocaties

Het zendstation – Unieke locatie

Ben je op zoek naar unieke vergaderlocaties? Dan ben je bij het Zendstation aan het juiste adres! Het Zendstation is een monumentaal pand waar vroeger zenders van NOZEMA werden uitgezonden. Het unieke gebouw heeft een lange geschiedenis in radio en tv. Tegenwoordig is het tijdelijk beschikbaar als locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Je kunt bij ons terecht voor allerlei zakelijke bijeenkomsten zoals een evenement, bedrijfsfeest, culturele voorstelling , vergadering of training.

Vergaderlocaties

Op deze unieke vergaderlocaties wordt je op een andere frequentie met elkaar verbonden. Onze locatie ligt op een centrale plek in de polder. De omgeving is rustig en groen. In totaal biedt het Zendstation ruimte voor 250 personen. We hebben verschillende vergaderzalen beschikbaar dus er is veel mogelijk voor jouw vergadering. Onze karakteristieke zalen hebben elk een eigen uitstraling dus er is voor iedereen een unieke vergaderzaal. Een groot voordeel van onze locatie is dat we een ruime hoeveelheid aan parkeerplekken hebben voor alle bezoekers. Door deze combinatie is het Zendstation inzetbaar voor verschillende zakelijke bijeenkomsten.

Unieke locatie met een Rijke historie

Het Zendstation is centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken met de auto. Maar niet alleen de ligging is uniek aan onze locatie, ook de historie van het pand. Het is een monumentaal pand met een karakteristieke uitstraling waardoor een zakelijke bijeenkomst een bijzondere beleving wordt. Je kunt bij ons reserveren voor een rondleiding door het pand. Zo krijg je een uitgebreide uitleg over de rijke historie en een kijkje in onze zalen. In de komende jaren wordt het pand gerenoveerd waardoor het in ere hersteld wordt. Ben je benieuwd naar ons pand? Vraag dan hier een rondleiding aan.

Kenmerken het zendstation

Het Zendstation is een unieke vergaderlocatie, voorzien van diverse faciliteiten:

  • Centraal gelegen in een prachtige groene omgeving
  • Gratis parkeren op eigen terrein en een voldoende parkeerplekken
  • Biedt ruimte aan 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere kleine zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heeft u locatie exclusief voor uzelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op uw evenement

Ben je benieuwd of deze unieke vergaderlocaties bij uw vergadering passen? Kom eens langs!

unieke-vergaderlocaties
unieke-vergaderlocaties
unieke-vergaderlocaties
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.