Scroll Top

Vergaderen in de natuur

Het zendstation – een exclusieve beleving

Staat er een vergadering op de planning? Ga eens vergaderen in de natuur! Het Zendstation ligt middenin de polder en wordt omgeven door groen. Dit rijksmonument werd vroeger gebruikt om NOZEMA zenders uit te zenden en kent een lange geschiedenis in radio en tv. Momenteel is het tijdelijk beschikbaar als unieke locatie voor diverse zakelijke bijeenkomsten. De natuur is de ideale plek om inspiratie op te doen en je creativiteit de vrije loop te laten. Wanneer je vergadert bij het Zendstation zijn jij en je collega’s dan ook verzekerd van een exclusieve beleving. 

Vergaderlocatie

Wist je dat het meerdere voordelen heeft om in de natuur te vergaderen? Zo kan een andere omgeving een bron zijn van inspiratie en nieuwe ideeën. Daarnaast draagt het bij aan de verbondenheid tussen jou en je collega’s. Het Zendstation bevindt zich in een graslandschap en onze vergaderzalen bieden een weids uitzicht. Deze oase van rust zorgt ervoor dat je doeltreffend en zonder afleiding kunt vergaderen. Een win-winsituatie dus! Onze locatie is eenvoudig met de auto te bereiken en biedt ook voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Met onze verschillende vergaderzalen met een maximale capaciteit van 20 personen zijn er tal van mogelijkheden. Kortom: perfect voor jouw vergadering! 

locatie met Rijke historie

Vergaderen bij het Zendstation is uniek. Naast de groene omgeving, is het ook een hele beleving op zich. Het monumentale pand beschikt over een karakteristieke uitstraling wat voortkomt uit de rijke historie van het gebouw. Hier vertellen we je graag meer over tijdens onze rondleiding. Want zo’n bijzonder verhaal mag natuurlijk niet zomaar verloren gaan! Zo krijgt je zakelijke bijeenkomst nét dat beetje extra en houden we samen het verhaal levend. Je kunt de rondleiding hier aanvragen.  

Belangrijke kenmerken

Twijfel je nog? Wij geven je graag een kort overzicht waarom het Zendstation precies is wat je zoekt:

  • Centraal gelegen en goed bereikbaar.
  • Midden in de natuur.
  • Gratis parkeren op ons eigen terrein.
  • Bijeenkomsten vanaf 2 tot 250 personen.
  • 2 grote zalen en meerdere kleine zalen.
  • Bij grotere bijeenkomsten is het mogelijk om de locatie helemaal voor jezelf af te huren. 
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op je bijeenkomst. 

Ben je benieuwd het Zendstation bij jouw vergadering past? Kom eens langs en kijk naar de mogelijkheden! 

vergaderen-in-de-natuur
vergaderen-in-de-natuur
vergaderen-in-de-natuur
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.