Scroll Top

Vergaderlocatie Nieuwegein

Het zendstation – een buitengewone ervaring

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Nieuwegein en omstreken? Kom dan vergaderen bij het Zendstation! Onze bijzondere locatie is perfecte plek om inspiratie op te doen en je creativiteit de vrije loop te laten. Het monumentale pand werd vroeger gebruikt voor het uitzenden van NOZEMA zenders en kent een lange historie in radio en tv. Tegenwoordig is het ook tijdelijk beschikbaar als locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, congressen en trainingen.

Vergaderlocatie

Het Zendstation heeft verschillende vergaderruimtes te huur. Zo is er altijd wel een zaal die bij je past. Het pand ligt midden in de polder en wordt omgeven door groen. Deze oase van rust zorgt ervoor dat je effectief kunt vergaderen. Daarnaast draagt het vergaderen op een andere locatie bij aan de verbeeldingskracht en verbondenheid van je team. Een  win-winsituatie dus! Het huren van het Zendstation als vergaderlocatie heeft meerdere voordelen. We zijn namelijk eenvoudig te bereiken en zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Deze combinatie maakt onze locatie erg geschikt voor zakelijke meetings. 

locatie met Rijke historie

Wanneer je een vergaderlocatie zoekt in Nieuwegein, ben je bij het Zendstation aan het juiste adres. Het rijksmonument kent een lange geschiedenis. We vertellen je hier tijdens een rondleiding graag meer over. Op deze manier houden we de historie van ons pand levendig, want zo’n bijzonder verhaal mag natuurlijk niet zomaar verloren gaan! De rondleiding vraag je hier aan. Kortom, wanneer je een vergaderlocatie in Nieuwegein wilt huren ben je bij het Zendstation verzekerd van een buitengewone ervaring.

kenmerken het zendstation

Onze vergaderlocatie beschikt over de volgende faciliteiten:

  • Centraal gelegen
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Vergaderingen van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere kleine zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten in het mogelijk om de locatie helemaal voor jezelf af te huren
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op je bijeenkomst

Ben je benieuwd of deze vergaderlocatie in Nieuwegein bij jouw vergadering past? Kom eens langs en kijk naar de mogelijkheden!

vergaderlocatie-nieuwegein
vergaderlocatie-nieuwegein
vergaderlocatie-nieuwegein
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.