Scroll Top

Vergaderlocatie omgeving Utrecht

Het zendstation – een unieke ervaring

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in omgeving Utrecht? Dan ben je bij het Zendstation aan het juiste adres. Deze vergaderlocatie middenin de natuur biedt je een unieke ervaring. Het Zendstation is het voormalig Nozema gebouw dat nu ook gebruikt wordt voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, bedrijfsfeesten, congressen en trainingen. Dit rijksmonument heeft een lange geschiedenis in radio en tv. Door het exclusieve karakter krijgt uw vergadering net dat beetje extra.

Vergaderlocatie

Kom vergaderen op onze unieke vergaderlocatie in de omgeving van Utrecht. Wanneer je op een andere locatie dan kantoor vergaderd brengt dit vaak nieuwe ideeën en andere inzichten. Het Zendstation is een inspirerende locatie middenin de weilanden. Het is een oase van rust en groen waar je efficiënt kunt vergaderen. Onze vergaderzalen geven je een weids uitzicht en met diverse ruimtes zijn er veel mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Je kunt het Zendstation gemakkelijk bereiken met de auto, het is centraal gelegen en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers. we hebben diverse vergaderzalen met een maximum capaciteit van 20 personen.

locatie met Rijke historie

Het Zendstation is een monumentaal pand met een rijke historie. Deze historie willen we je graag vertellen tijdens een rondleiding zodat we de geschiedenis levend kunnen houden. Het pand heeft een exclusief karakter je kunt hier op een andere frequentie verbonden raken met elkaar. Wil je een rondleiding? Vraag deze hier aan.

belangrijke kenmerken

Het Zendstation heeft een aantal kenmerken die de vergaderlocatie uniek maakt :

  • Centraal gelegen in en goed bereikbaar met de auto
  • Gratis parkeren bij ons op het terrein
  • Bijeenkomsten vanaf 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere kleine sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten kunt je de locatie helemaal voor jezelf afhuren

Ben je benieuwd of deze vergaderlocatie in de omgeving Utrecht bij jouw vergadering past? Kom eens langs en kijk naar de mogelijkheden!

vergaderlocatie-omgeving-utrecht
vergaderlocatie-omgeving-utrecht
vergaderlocatie-omgeving-utrecht
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.