Scroll Top

Vergaderlocatie Woerden

Het zendstation – een exclusieve beleving

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Woerden en omstreken? Kom dan vergaderen bij het Zendstation! Dit rijksmonument werd vroeger gebruikt voor het uitzenden van NOZEMA zenders waardoor het een belangrijke rol heeft gespeeld in de Nederlandse geschiedenis van radio en tv. Tegenwoordig is het tijdelijk beschikbaar als bijzondere locatie voor diverse zakelijke bijeenkomsten. Het is de ideale plek om inspiratie op te doen en je creativiteit de vrije loop te laten. Wanneer je vergadert bij het Zendstation zijn je collega’s verzekerd van een exclusieve beleving. Laat ze op een andere frequentie met zichzelf, elkaar en de omgeving verbinden en ontdek samen een nieuwe golflengte! 

Vergaderlocatie

Het heeft meerdere voordelen om eens buiten de deur te vergaderen. Zo kan een andere omgeving bijdragen aan het opdoen van inspiratie en nieuwe ideeën. Daarnaast bevordert het de verbondenheid van je team. Onze locatie bevindt zich middenin de polder en wordt omgeven door groen. Deze oase van rust zorgt ervoor dat je effectief kunt vergaderen. Een win-winsituatie dus! Het Zendstation is gemakkelijk met de auto te bereiken en biedt ook genoeg parkeergelegenheid voor bezoekers. Met onze diverse vergaderruimtes met een maximale capaciteit van 20 personen zijn er tal van mogelijkheden. Kortom: perfect voor jouw vergadering. 

locatie met Rijke historie

Wanneer je op zoek bent naar een vergaderlocatie in Woerden, ben je bij het Zendstation aan het juiste adres. Het monumentale pand beschikt over een karakteristieke uitstraling wat voortvloeit uit de bijzonder geschiedenis. Hier vertellen we je graag meer over tijdens onze rondleiding. Want zo’n mooi verhaal mag natuurlijk niet zomaar verloren gaan! Zo krijgt je vergadering nét dat beetje extra en houden we samen het verhaal levend. Je kunt de rondleiding hier aanvragen.  

Belangrijke kenmerken

Nog niet overtuigd? Wij geven je graag nog een kort overzicht waarom het Zendstation precies is wat je zoekt:

  • Centraal gelegen, omgeven door natuur en goed bereikbaar.
  • Gratis parkeren op ons eigen terrein.
  • Bijeenkomsten vanaf 2 tot 250 personen.
  • 2 grote zalen en meerdere kleine zalen.
  • Bij grotere bijeenkomsten is het mogelijk om de locatie helemaal voor jezelf af te huren. 
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op je bijeenkomst. 

Ben je benieuwd of het Zendstation bij jouw bijeenkomst past? Kom eens langs en kijk naar de mogelijkheden! 

vergaderlocatie-woerden
vergaderlocatie-woerden
vergaderlocatie-woerden
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.