Scroll Top

Vergaderruimte te huur

Het zendstation – Unieke vergaderruimtes

Ben je op zoek naar een unieke vergaderruimte? Het zendstation heeft een vergaderruimte te huur die centraal gelegen is in een groene omgeving. Dit monumentale pand werd voorheen gebruikt voor het uitzenden van NOZEMA zenders en telt een lange geschiedenis in radio en tv. Tegenwoordig wordt het Zendstation ook ingezet voor allerlei zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, congressen en trainingen.

Vergaderruimte

Het Zendstation heeft diverse vergaderruimtes te huur. Een vergadering op een externe locatie is goed voor de creativiteit en inspiratie. Onze vergaderruimtes zijn voorzien van grote raampartijen en je hebt een weids uitzicht. Je kunt niet worden afgeleid door allerlei zaken omdat het een rustgevende locatie is. Hierdoor kun je effectief vergaderen bij het Zendstation. Daarnaast kun je tijdens je pauze een blokje om en een frisse neus halen in de groene omgeving. Een groot voordeel van het Zendstation is, dat het eenvoudig te bereiken is en voldoende parkeerplaatsen heeft voor bezoekers. Deze combinatie maakt onze locatie zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Onze vergaderruimtes bieden ruimte aan maximaal 20 personen.

locatie met Rijke historie

Wij hebben een vergaderruimte te huur in ons karakteristieke en monumentale pand. Dit geeft jouw vergadering net dat beetje extra. Wanneer je een vergaderruimte bij ons huurt, kun je er een rondleiding bij boeken. Dit doen we om de historie van het Zendstation levendig te houden. Want zo’n bijzondere geschiedenis als die van het Zendstation mag niet verloren gaan! Ben je benieuwd naar onze rijke historie en naar ons pand? Vraag hier een rondleiding aan.

Kenmerken het zendstation

Wij geven je graag een kort overzicht van wat onze locatie je te bieden heeft.

  • Centraal gelegen, omgeven door natuur en goed bereikbaar
  • Gratis parkeren op ons eigen terrein
  • Vergaderingen van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heeft u locatie helemaal voor uzelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op uw evenement

Ben je benieuwd of een van onze vergaderruimtes bij uw vergadering past? Kom eens langs en ontdek het zelf!

vergaderruimte-te-huur
vergaderruimte-te-huur
vergaderruimte-te-huur
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.