Scroll Top

Vergaderruimte Utrecht

Het zendstation – een exclusieve beleving

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Utrecht en omstreken? Kom dan vergaderen bij het Zendstation! Het voormalig Nozema gebouw is tijdelijk beschikbaar als bijzondere locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen. Daarbij pand heeft een lange geschiedenis in radio en tv. Hierdoor zijn je gasten verzekerd van een exclusieve beleving. Laat ze op een andere frequentie met zichzelf, elkaar en de omgeving verbinden en ontdek samen een nieuwe golflengte! 

Vergaderruimte

Een vergadering buiten de deur brengt veel voordelen met zich mee. Zo is een andere locatie vaak een bron van inspiratie en nieuwe ideeën. Daarnaast draagt het bij aan de verbondenheid van je team. Het Zendstation is een unieke locatie die omgeven is door groen. Deze oase van rust zorgt ervoor dat je effectief kunt vergaderen. Een win-winsituatie dus! Onze locatie is gemakkelijk met de auto te bereiken en biedt ook voldoende gratis parkeerplaatsen voor bezoekers. Dit maakt het Zendstation zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Je hebt keuze uit diverse vergaderruimtes met een maximale capaciteit van 20 personen. 

locatie met Rijke historie

Wanneer je een vergaderruimte huurt bij het Zendstation krijgt je bijeenkomst net dat beetje extra. Het rijksmonument beschikt over een karakteristieke uitstraling wat voortkomt uit de rijke geschiedenis van het pand. Hier vertellen we graag meer over tijdens onze rondleiding. Want zo’n bijzonder verhaal mag natuurlijk niet zomaar verloren gaan! Zo houden we samen het verhaal levend. De rondleiding vraag je hier aan. 

Belangrijke kenmerken

Nog niet overtuigd? Wij geven je graag een kort overzicht waarom het Zendstation is wat je zoekt:

  • Centraal gelegen, omgeven door natuur en goed bereikbaar.
  • Gratis parkeren op ons eigen terrein.
  • Bijeenkomsten vanaf 2 tot 250 personen.
  • 2 grote zalen en meerdere kleine zalen.
  • Bij grotere bijeenkomsten is het mogelijk om de locatie helemaal voor jezelf af te huren. 
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op je bijeenkomst. 

Ben je benieuwd of onze vergaderruimte in Utrecht bij jouw bijeenkomst past? Kom eens langs en kijk naar de mogelijkheden! 

vergaderruimte-utrecht
vergaderruimte-utrecht
vergaderruimte-utrecht
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.