Scroll Top

Vergaderzaal

Het zendstation – een Unieke locatie

Ben je op zoek naar een vergaderzaal? Het zendstation is een tijdelijke event locatie waar je een vergaderzaal kunt huren. Wij hebben vergaderzalen tot 20 personen. Wat onze locatie zo uniek maakt is dat het een lange geschiedenis heeft in radio en tv. Daarnaast is het een rijksmonument waardoor jouw bijeenkomst een exclusief karakter krijgt. Dit kan een vergadering zijn, maar  ook een bedrijfsfeest, congres, training of een culturele voorstelling. Er zijn veel mogelijkheden bij het Zendstation!

Vergaderzaal

Een vergadering houden in een vergaderzaal op een andere locatie kan zeer effectief zijn. Creëer verbondenheid op een andere frequentie en in een andere omgeving. Juist in een andere omgeving dan op een vertrouwde locatie kun je extra verbonden raken en creatief worden. Onze vergaderzaal is te vinden in een rustige en groene omgeving in het midden van het land. Bij het Zendstation ben je even helemaal los van de buitenwereld.

Omdat de vergaderzaal centraal gelegen is, is deze eenvoudig bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers. Er zijn verschillende vergaderzalen beschikbaar in het Zendstation. Je hebt een ruime keuze en mogelijkheden aan zalen.

locatie met een Rijke historie

Het Zendstation is een unieke locatie om een vergaderzaal te huren. Naast de goede ligging is het ook een hele beleving opzicht. Je kunt bij ons een rondleiding krijgen waarbij we je de geschiedenis van het pand uitleggen. Elke zaal heeft een eigen verhaal en door het verhaal achter ons pand te kennen krijgt je bijeenkomst een extra dimensie.

Een deel van het Zendstation is monumentaal en op dit moment wordt dat in ere hersteld. We verwachten dat dit de komende jaren verder gerenoveerd gaat worden. Ben je benieuwd hoe ons pand eruitziet? Je kunt hier een rondleiding aanvragen.

Belangrijkste kenmerken

Wij zetten de belangrijkste kenmeren voor u op een rijtje:

  • Centraal gelegen in en goed bereikbaar
  • Gratis parkeren op ons terrein
  • Bijeenkomsten vanaf 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heeft u locatie helemaal voor uzelf

Ben je benieuwd of deze vergaderzaal bij uw vergadering past? Kom eens langs en kijk naar de mogelijkheden!

vergaderzaal
vergaderzaal
vergaderzaal
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.