Scroll Top

Verhuur locatie

Het zendstation – een Unieke locatie

Ben je op zoek naar een locatie om een evenement te geven? Het Zendstation is een verhuur locatie voor zakelijk en culturele evenementen. Hierbij kun je denken aan personeelsfeesten, voorstellingen, vergaderingen, trainingen en nog veel meer.

Zaal afhuren bij het zendstation

Het Zendstation is het voormalig Nozema gebouw waar vroeger radio en tv zenders werden uitgezonden. Tegenwoordig wordt het pand gebruikt als verhuur locatie voor evenementen. Dit monumentale pand heeft een exclusief karakter door de oude elementen en biedt je een unieke ervaring op je evenement. Wat het Zendstation nog meer zo bijzonder maakt is de ligging, namelijk tussen de weilanden. Hierdoor heb je een weids uitzicht. Ondanks dat het tussen de weilanden ligt, ligt het wel centraal en is het gemakkelijk te bereiken met de auto. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein waar je gratis gebruik van kunt maken.

Er zijn verschillende zalen te huur bij het Zendstation waardoor er veel mogelijkheden zijn. In totaal kunnen we 250 personen kwijt. Als je met een grote groep komt dan kun je de locatie exclusief voor jezelf huren.

locatie met een Rijke historie

Monumentale panden hebben vaak een rijke historie, zo ook het Zendstation. Je kunt tijdens je evenement een rondleiding bij boeken om een indruk te krijgen van het gebouw. Tijdens deze rondleiding vertellen we je graag alles over de historie. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat de bijzondere geschiedenis niet vergeten wordt. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de binnenkant van het pand? Je kunt alvast een rondleiding aanvragen.

Belangrijkste Faciliteiten

Huur onze locatie en je krijgt:

  • Een centraal gelegen locatie in de polder
  • Gratis parkeren op ons terrein
  • Gratis WiFi
  • Bijeenkomsten vanaf 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heb je de locatie helemaal voor jezelf

Ben je benieuwd naar welke zalen onze zaalverhuur biedt? Kom eens langs en ontdek het zelf!

verhuur-locatie
verhuur-locatie
verhuur-locatie
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.