Scroll Top

Zaal afhuren

Het zendstation – een Unieke locatie

Wil je een zaal afhuren voor een zakelijk of cultureel evenement? Huur een zaal bij het Zendstation voor een unieke beleving! Het Zendstation is het voormalig Nozema gebouw waar radio en tv werd uitgezonden. Tegenwoordig doet het Zendstation dienst als evenementenlocatie en kun je er zalen afhuren voor diverse evenementen. Denk bijvoorbeeld aan vergaderingen, bedrijfsfeesten, trainingen en voorstellingen.

Zaal afhuren bij het zendstation

Wanneer je een zaal wilt afhuren bij het Zendstation ben je gegarandeerd van een unieke ervaring. Het monumentale pand heeft een exclusieve uitstraling waardoor uw evenement of bijeenkomst net dat beetje extra heeft. De locatie ligt middenin de polder en heeft een weids uitzicht over de omliggende weilanden. Het Zendstation beschikt over 2 grote zalen en meerdere subzalen. In totaal kunnen we groepen tot 250 personen kwijt in de zalen. Wanneer je met een grote groep bent heb je de locatie exclusief voor jezelf. De locatie is centraal gelegen in het land en is goed bereikbaar met de auto. Er zijn genoeg parkeerplekken op ons terrein waar je gratis kunt parkeren.

locatie met een Rijke historie

Omdat het Zendstation een monumentaal pand is heeft het een rijke historie. De sporen van het uitzenden van radio en tv zijn nog steeds zichtbaar en dat maakt het Zendstation zo bijzonder. Wanneer je een zaal wilt afhuren bij ons kun je daar een rondleiding door het gebouw bij boeken. Tijdens de rondleiding vertellen we je alles over de bijzondere geschiedenis en krijg je een exclusief kijkje in het gebouw. Kun je niet wachten om het Zendstation van binnen te bewonderen? Vraag dan hier een rondleiding aan!

Belangrijkste Faciliteiten

Dit biedt het Zendstation jou bij het afhuren van een zaal.

  • Centrale ligging en goed bereikbaar
  • Gratis parkeren op ons terrein
  • Gratis WiFi
  • Bijeenkomsten vanaf 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heb je de locatie helemaal voor jezelf

Ben je benieuwd naar welke zalen onze zaalverhuur biedt? Kom eens langs en ontdek het zelf!

zaal-afhuren
zaal-afhuren
zaal-afhuren
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.