Scroll Top

Zaal te huur

Het zendstation – een Unieke locatie

Wil je een evenement of bijeenkomst organiseren en ben je nog op zoek naar een zaal? Het Zendstation heeft een zaal te huur voor zakelijke en culturele bijeenkomsten. In het verleden deed het Zendstation dienst als Nozema gebouw waarvandaan radio en tv werd uitgezonden. Tegenwoordig wordt het Zendstation gebruikt als evenementenlocatie.

Zaalverhuur van het zendstation

Het Zendstation is een monumentaal pand met een exclusief karakter. Wanneer je een zaal huurt van het Zendstation krijg je een unieke beleving. Je kunt bij het Zendstation terecht voor grote en kleine evenementen en bijeenkomsten. We hebben twee grote zalen en meerdere kleine zalen. In totaal hebben we ruimte voor 250 personen. Wanneer je met zo’n grote groep komt heb je de locatie exclusief voor jezelf. Het Zendstation staat middenin de polder, maar is toch centraal gelegen en goed bereikbaar. Over parkeren hoef je je geen zorgen te maken want er is ruim voldoende plek op ons eigen terrein waar je gratis kunt parkeren.

locatie met een Rijke historie

Omdat het Zendstation een monumentaal pand is heeft het een rijke historie. In het interieur zitten nog steeds een aantal historische elementen. Als je een zaal bij ons huurt kun je er een rondleiding door het gebouw bij boeken. Kun je niet wachten om binnen een kijkje te nemen? Dan kun je hier alvast een rondleiding aanvragen.

Belangrijkste Faciliteiten

Onze zaal is te huur met diverse faciliteiten:

  • Centrale ligging en goed bereikbaar
  • Gratis parkeren op ons terrein
  • Gratis WiFi
  • Bijeenkomsten vanaf 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heb je de locatie helemaal voor jezelf

Ben je benieuwd naar welke zalen onze zaalverhuur biedt? Kom eens langs en ontdek het zelf!

zaal-te-huur
zaal-te-huur
zaal-te-huur
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.