Scroll Top

Zaalverhuur

Het zendstation – een Unieke locatie

Ben je op zoek naar zaalverhuur in de omgeving van Utrecht? Het Zendstation is de unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Vroeger werd onze locatie gebruikt voor het uitzenden van radio en tv, maar tegenwoordig bieden we zaalverhuur voor bijvoorbeeld vergaderingen, bedrijfsfeesten, trainingen of congressen. We hebben diverse zalen met een eigen karakter, hierdoor zijn er veel mogelijkheden.

Zaalverhuur van het zendstation

Wanneer je op zoek bent naar een unieke evenementenlocatie zit je goed bij het Zendstation. Deze locatie is centraal gelegen en ligt middenin de polder. De omgeving biedt een oase van rust. Bij het Zendstation creëer je op een andere frequentie verbondenheid met elkaar. Het Zendstation heeft een capaciteit van 250 personen. Bij grote evenementen krijg je de locatie helemaal voor jezelf. Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers en gasten. Ondanks dat de locatie tussen de weilanden ligt, ligt deze wel centraal en is goed te bereiken met de auto.

locatie met een Rijke historie

Het Zendstation is een monumentaal pand en heeft een rijke historie. Het voormalige Nozema gebouw werd vroeger gebruikt voor radio en tv uitzendingen. Tijdens onze rondleiding door het gebouw vertellen we je graag alles over de geschiedenis van het pand. Wanneer je een zaal huurt van onze locatie kun je zo’n rondleiding erbij boeken. Zo krijgt u uw bijeenkomst net dat beetje extra. Vraag hier een rondleiding aan.

Belangrijkste Faciliteiten

We geven je een kort overzicht van de belangrijkste faciliteiten van het Zendstation:

  • Centrale ligging en goed bereikbaar
  • Gratis parkeren op ons terrein
  • Bijeenkomsten vanaf 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heb je de locatie helemaal voor jezelf

Ben je benieuwd naar welke zalen onze zaalverhuur biedt? Kom eens langs en ontdek het zelf!

zaalverhuur
zaalverhuur
zaalverhuur
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.