Scroll Top

Zakelijk evenement

Het zendstation – Unieke locatie

Ben je op zoek naar een locatie voor uw zakelijk evenement? Het Zendstation is monumentaal pand met een exclusief karakter. Vroeger deed het Zendstation dienst als Nozema gebouw waardoor het een lange geschiedenis heeft in radio en tv. Tegenwoordig kun je de locatie huren voor zakelijke evenementen zoals bedrijfsfeesten, congressen, trainingen en vergaderingen.

zakelijk evenement

Een zakelijk evenement bij het Zendstation bied je je gasten een unieke beleving waardoor ze op een andere frequentie met elkaar en de omgeving verbonden worden. Het Zendstation ligt tussen de weilanden in een rustige omgeving, je bent even helemaal los van de buitenwereld. In totaal kunnen wij 250 personen kwijt.  Er zijn twee grote zelen voor lezingen en bijeenkomsten en diverse kleinere zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen. Hierdoor is het de locatie ook geschikt om een congres te organiseren. Voor grote evenementen kun je de locatie exclusief voor jezelf huren. Er zijn genoeg parkeerplaatsen op ons terrein voor je gasten en het parkeren is gratis.

locatie met een Rijke historie

Dit rijksmonument heeft een rijke historie. Tijdens je zakelijke evenement kun je een rondleiding bijboeken, waarbij we je graag iets vertellen over de geschiedenis van het Zendstation. Dit doen we om de bijzondere geschiedenis levendig te houden. Geef je zakelijk evenement net dat beetje extra en vraag hier een rondleiding aan.

Kenmerken van het zendstation

We geven je een kort overzicht van wat het Zendstation allemaal te bieden heeft:

  • Centraal gelegen in het land
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Bijeenkomsten van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heeft u locatie exclusief voor uzelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op uw evenement

Ben je benieuwd of deze evenementenlocatie bij jouw zakelijk evenement past? Kom eens langs en ontdek het zelf!

zakelijk-evenement
zakelijk-evenement
zakelijk-evenement
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.