Scroll Top

Werkruimte

Het zendstation – Unieke locatie

Ben je op zoek naar een werkruimte om rustig te kunnen werken? Het Zendstation heeft diverse privé werkruimtes waar je kunt werken zonder afleiding van thuis of kantoor. Vroeger was het Zendstation het Nozema gebouw waar radio en tv zenders werden uitgezonden. Tegenwoordig is onze locatie beschikbaar voor (zakelijke) evenementen en bieden we privé werkruimtes.

Privé werkruimte

Wanneer je op zoek bent naar een privé werkruimte ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden diverse ruimtes waar je rustig kunt werken zonder afleiding. Je krijgt bij ons gratis koffie en WiFi. Daarnaast hebben we ruim voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein waar je ook gratis kunt parkeren. De werkruimtes zijn ergonomisch ingericht en beschikken over een verstelbare bureaustoel en een verstelbaar bureau. Het Zendstation staat middenin de natuur en je hebt een weids uitzicht. Ondanks dat het middenin de natuur staat is het centraal gelegen en eenvoudig te bereiken. De werkruimtes zijn beschikbaar voor een dag of een dagdeel. In het boekingssysteem kun je een dag of dagdeel naar keuze reserveren. Een hele dag is van 08.30 tot 17.00 en een dagdeel is van 08.30 tot 12.30 of van 13.00 tot 17.00 uur. Reserveer hier jouw werkplek.

locatie met veel mogelijkheden

Ook voor zakelijke en culturele evenementen kun je bij ons terecht. Het Zendstation is een rijksmonument en heeft een lange geschiedenis in radio en tv. Dat is ook nog steeds terug te zien in het interieur en daarom geeft deze locatie een extra dimensie aan jouw evenement. Er zijn twee grote zalen en meerde sub zalen. In totaal biedt onze locatie ruimte aan groepen tot 250 personen. Wil je meer weten over het Zendstation en ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet? Vraag dan hier een rondleiding aan.

Kenmerken van het zendstation

Dit heeft het Zendstation jou te bieden:

  • Centraal gelegen in de polder
  • Gratis parkeren op ons eigen terrein
  • Gratis koffie en WiFi
  • Bijeenkomsten van 2 tot 250 personen
  • 2 grote zalen en meerdere sub zalen
  • Bij grotere bijeenkomsten heb je de locatie exclusief voor jezelf
  • Rondleiding in de bunker als toevoeging op je evenement

Ben je benieuwd of deze evenementenlocatie bij jouw zakelijk evenement past? Kom eens langs en ontdek het zelf!

werkruimte
werkruimte
werkruimte
Als tijdelijke eventlocatie geeft dit Rijksmonument een uniek en exclusief karakter.